Nyheter

Nyheter

24/12-23

Vi på MT Auto önskar er alla en God jul och ett Gott nytt 2024.

Ta hand om er och varandra 🥰

04/09-23

Semestern är nu slut och vi är utvilade och redo för årets nya projekt och arbeten.

Vi har ett högt tryck i verkstan så boka gärna i god tid för ert besök :)

23/12-22

God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på MT Auto.

Vi vill tacka våra kunder, samarbetspartners och vänner för ett underbart 2022 och ser fram emot vad 2023 har att erbjuda.

Va rädda om er och kör försiktigt i jultrafiken😊

26/11-22

Porsche saturday. Wunderbar.

29/07-22

Nu är det dags för oss att ta lite semester.

Vi är åter den 29 augusti.

Ha en trevlig sommar och kör försiktigt!

06/02-22

Passa på! Just nu kör vi en februari kampanj på vår Eco optimering. 3890 :- Ord pris 4990:-
Med tanke på de höga bränslepriserna vill vi på MT Auto hjälpa till att spara pengar. Sänk din bränsleförbrukning med upp till 15 % och få mera kraft i motorn på köpet. Boka redan nu under fliken Optimering!

24/12/21

Vi vill passa på och tacka alla kunder för detta året. God jul och Gott Nytt År på er så synes vi nästa år.

18/11-21

Den 17/11-21 fick vi besök ifrån  Vellinge kommun.

Kommundirektören, kommunstyrelsens ordförande och Näringslivs och Turismchef svängde förbi och vi hade ett bra och informativt möte i näringslivsfrågor och utveckling. Vi på MT Auto tackar er för ett trevligt besök!

03/11-21

Vill börja med att tacka alla kunder som har valt att anförtro sig till oss på MT Auto. Det glädjer oss att fler och fler hittar hit, där kvalitet och noggrannhet är en självklarhet! Idag fick vi ett mail med nominering till en tävling i motortidningen Motormagasinet SE. Vi har blivit utvalda i topp 10 som Sveriges fräschaste verkstad. Den 18:e november får vi reda på vilka tre (3) som blir finalister i denna tävling. Vi är oerhört stolta och glada över denna nominering! Sveriges snyggaste (topp 10 än så länge) och bästa bilverkstad där ni kan känna er trygga att låta oss ta hand om era bilar. Vi vill än en gång tacka för förtroendet vilket hjälper oss att nå vår vision: MT auto -Sveriges bästa verkstad

Motormagasinets tävling hittar du här.

05/10-21

Vi kan med glädje presentera vårt nya sammarbete med PBZ AB i Uppsala. Ett företag som har varit med sedan 2003 och är speciallister och perfektionister på optimeringar (och mycket mer) så kändes detta som ett självklart val. Vi kan nu erbjuda en av marknadens bästa fordonsoptimering där man inte överskrider bilens egna tolleranser i motor och växellåda utan på ett säkert och

professionellt sett hittar de undangömda hästkrafterna och vridmomentet som fabriken gömde och höjer körgäldjen och får ner bränsleförbrukningen. För att se vad vi kan göra med din bil, klicka här.

22/09-21

Ny vecka och nya kunder på besök men sina pärlor. Stor variation på jobben, från ombyggnad till Rallybil till felsökningar. Vi tackar alla dessa kunder som har valt att lämna in sin bil till oss! 

04/08-21

Nu har det gått 1 månad sedan invigningen och hela Juli månad har i princip varit fullbokat. Vi tackar alla kunder som har gett oss förtroendet för att ta hand om era bilar. Här kommer ett urval av bilarna som har varit inne i Juli månad

07/07-21

Invigning av MT auto 4/7-21. Se bilder i länken nedan.

Tusen tack till alla som kom. Nu har vi officiellt öppnat. Välkomna! 

23/05-21


Bygget fortsätter. Balkarna har åkt ner, väggar och innertak har åkt upp.

Utan mat i magen så blir där inget gjort så det blev Stippes i vår fine dining avdelning. 

8/05-21


Stommen på nedervåningen börjar bli klar.

Snart är det dags att ta bort golvet och fortsätta med ovanvåningen. Fullt ös...

2/05-2021


Bygget fortsätter i kundmottagningen, väggar byggs upp och snart skall glasparti in på nedervåningen.

29/04-2021


Blev en  liten roadtrip upp till huvudstan och besökte framtida leverantörer. Valet blev JRM Racing och Stertman Motorsport för att de förstår bilar och har en bred och extremt stor kunskap för att göra bilen bättre på alla sätt och vis med rätt delar!

25/04-2021


Bygget är i full gång. Ny kundmottagning och kontor skall byggas. Tydligen är jag en duktig snickare med.