Nyheter

Nyheter

05/10-21

Vi kan med glädje presentera vårt nya sammarbete med PBZ AB i Uppsala. Ett företag som har varit med sedan 2003 och är speciallister och perfektionister på optimeringar (och mycket mer) så kändes detta som ett självklart val. Vi kan nu erbjuda en av marknadens bästa fordonsoptimering där man inte överskrider bilens egna tolleranser i motor och växellåda utan på ett säkert och

professionellt sett hittar de undangömda hästkrafterna och vridmomentet som fabriken gömde och höjer körgäldjen och får ner bränsleförbrukningen. För att se vad vi kan göra med din bil, klicka här.

22/09-21

Ny vecka och nya kunder på besök men sina pärlor. Stor variation på jobben, från ombyggnad till Rallybil till felsökningar. Vi tackar alla dessa kunder som har valt att lämna in sin bil till oss! 

04/08-21

Nu har det gått 1 månad sedan invigningen och hela Juli månad har i princip varit fullbokat. Vi tackar alla kunder som har gett oss förtroendet för att ta hand om era bilar. Här kommer ett urval av bilarna som har varit inne i Juli månad

07/07-21

Invigning av MT auto 4/7-21. Se bilder i länken nedan.

Tusen tack till alla som kom. Nu har vi officiellt öppnat. Välkomna! 

23/05-21


Bygget fortsätter. Balkarna har åkt ner, väggar och innertak har åkt upp.

Utan mat i magen så blir där inget gjort så det blev Stippes i vår fine dining avdelning. 

8/05-21


Stommen på nedervåningen börjar bli klar.

Snart är det dags att ta bort golvet och fortsätta med ovanvåningen. Fullt ös...

2/05-2021


Bygget fortsätter i kundmottagningen, väggar byggs upp och snart skall glasparti in på nedervåningen.

29/04-2021


Blev en  liten roadtrip upp till huvudstan och besökte framtida leverantörer. Valet blev JRM Racing och Stertman Motorsport för att de förstår bilar och har en bred och extremt stor kunskap för att göra bilen bättre på alla sätt och vis med rätt delar!

25/04-2021


Bygget är i full gång. Ny kundmottagning och kontor skall byggas. Tydligen är jag en duktig snickare med.