Tjänster

Våra tjänster


OPTIMERING

Vi optimerar de flesta bilarna på marknaden. Med vår optimering får ni en skräddarsydd och säker optimering där vi ökar körglädjen och förbättrar bränsleekonomin till eran bil.

OMBYGGNADTIONER/ MEKANISKA ARBETEN

Vi utför alla typer av ombyggnationer av eran bil. Allt ifrån motorrenoveringar, chassibyten, renoveringar utav veteranbilar, turbobyggen, extra utrustning etc. Vi förverkligar era drömmar och visioner!

SERVICE, UNDERHÅLL OCH FELSÖKNING

Vi utför service och underhåll på alla fordon efter biltillverkarens krav och rekommendationer. Vi har även tillgång till de flesta digitala serviceböcker på marknaden. Med en lång kompentens utav felsökningar och den senaste utrustningen så kan ni vara säkra på att vi hittar erat fel!


DÄCK, FÄLGAR OCH HJULFÖRVARING

Vi är återförsäljare åt de flesta kändaste fälgmärken och däckmärken med konkurrenskraftiga priser på både däck, R-däck och fälgar. Vi erbjuder även hjulförvaring där era hjul blir handtvättade och kontrollerade när dom är förvarade hos oss.

VÄTGASRENGÖRNING

Vi utför vätgasrengörning på alla bensin/dieslebilar. Maskinen tar bort sotet som bildas inne i motorn och rensar samtidigt partikelfiltret/katalysatorn, EGR etc. Motorn går jämnare, mindre bränsleförbrukning och längre llivslängd!