Optimering

Optimering by MT Auto

Innan så kallades att optimera för att chippa men den stenålderstekniken är borta och idag sker allt med hjälp av en anpassad och skräddarsydd mjukvara som laddas upp i ditt fordon. Varje bil genomgår en fordonskontroll och provkörning före optimeringen för att säkerställa bilens skick. Våra optimeringar är skräddarsydda och anpassade till ditt fordon vilket innebär att man aldrig äventyrar bilens tolleranser. Vi kan bilar och deras uppbyggnad och vi vet vad som är bäst för just din bil. Hos oss får du ingen överestimerad effekt eller modifieringar som påverkar bilens körbarhet och säkerhet.

Säker optimering för din bil helt enkelt.

Steg 1

Så som vi anser att fordonet borde ha lämnat fabriken! Mer effekt och vridmoment, mer körglädje, säkrare omkörningar och upp till 5% lägre bränsleförbrukning.

Steg 2

Steg 2 innebär lite mer av allt för maximal körglädje.
Krav för steg 2 optimering är ett bättre flödande avgassystem och insug. Kontakta oss för en offert på dessa komponenter då vi är återförsäljare för de bästa märkena på marknaden.

Om vi ej presenterar Steg 2 under ”Optimering” så kan det vara så att vi inte erbjuder det.

Bil Eco

I detta optimeringssteg så är det full fokus för att minska bränsleförbrukningen vid normal körning samtidigt som effekten i motorn ökar lite. Mindre bränsleförbrukning och mer effekt helt enkelt.

Fyll i dina önskemål nedan så kontaktar vi dig för en genomgång och tidsbokning.

 
 
 
Steg 1. 4990:-
Steg 2. 5990:-
Bil Eco: Kampanjpris: 3490:-
Växellådsoptimering. 4990:-
 
 
 
 

* Bör alltid kombineras med fysisk "de-cat" + bortprogrammering av katalysator + värmeskydd. Kostnad tillkommer.

** Bör alltid kombineras med fysisk demontering/rensning av- + bortprogrammering av partikelfilter. Kostnad tillkommer.


Alla priser är inklusive moms.